Büki Városi Könyvtár Büki Városi Könyvtár
Híreink Katalógus Könyvajánló Programok
Szuperhős mesetábor

Szuperhős mesetábor

2024. június 24. 08:30 2024. június 28. 16:00 Bük, Eötvös u. 11. Büki Városi Könyvtár

Nyári tábor alsó tagozatos gyerekek számára!

JELENTKEZÉST MÁR NEM TUDUNK FOGADNI!

Tájékoztató a már jelentkezetteknek!

A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár 2024. június 24 - június 28. szervezi meg „Szuperhősös” nyári táborát 1-4. osztályos gyermekek számára. Az előző évek hagyományait követve, igyekszünk élménygazdaggá varázsolni ezt az öt napot a gyerekek számára!

Tudnivalók a táborról:

 • Időtartam: 5 nap - hétfőtől péntekig, naponta 8.30-16.00 óráig

 • Napi 1x meleg étkezést – ebédet – biztosítunk a helyi általános iskola étkezőjében.

 • A táborozás költsége: 25.000,- Ft, amely tartalmazza az étkezést, a foglalkozások anyagköltségét, utazást a helyi kisvonaton, Fun City mozijában a belépőjegyet és 1 kis popcorn menü árát, részvételt a Kristály Torony kalandparkban, külsős személyek által szervezett programokat, ásványvizet/szörpöt, kézfertőtlenítőt, papír zsebkendőt, táborfelügyeletet.

 • Naponta tízórait, uzsonnát, kulacsot, sapkát, naptejet hozzon a gyermek magával!

 • Ha az időjárás engedi, a tábor idején „vizes” napot is szervezni fogunk, amelyet előre jelzünk majd. A vizes napra fürdőruhát, vagy váltóruhát, törölközőt készíteni szíveskedjen.

 • Kérjük, hogy a táborozás alatt, a sportoláshoz a gyermek megfelelő cipőt viseljen!

 • A táborozás díját legkésőbb a táborozás kezdetét megelőző csütörtökig (2024. június 20.) szükséges befizetni. A táborozás díját a befizetést követően nem áll módunkban visszatéríteni.

 • A részvétel feltétele:

  • a táborozást megelőző, 4 napnál nem régebbi szülői igazolás (nyilatkozat) arról, hogy a gyermek nem beteg, amelyet a tábor kezdetekor a gyermek feltétlen hozzon magával! Hiánya esetén kénytelenek vagyunk a gyermeket hazaküldeni. Kérjük megértésüket!

  • a befizetett költségtérítés.

 • Táborozás során lesz vetélkedő (kint- és bent), sorversenyek, kézműves foglalkozások, játék Viki nénivel, mozi, vonatozás, kalandpark, móka, sírás (ez az utóbbi TILOS).

Bővebb információt kaphat: a 94/558-411 telefonszámon, vagy személyesen a büki városi könyvtárban (9737 Bük, Eötvös u. 11.).

Jelentkezési lap/Beleegyező nyilatkozat kitöltése és leadása, valamint a tábor költségének befizetése biztosítja a gyermek jelentkezését a táborba, míg a részvételhez a Szülői nyilatkozat is kötelező!

A kitöltött és aláírt jelentkezési lap emailhez csatoltan visszaküldhető a bukivarosikonyvtar(at)gmail.com címre 2024. június 20-ig.

A Jelentkezési lap és a Szűlői nyilatkozat letölthető e bejegyzés mellékleteként.

Bük Város Önkormányzata Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár Az én könyvtáram