Nyitva tartás

Hétfő: 8:00-16:00

Kedd: 10:00-17:30

Szerda: 13:00-17:30

Csütörtök: 10:00-17:30

Péntek: 8:00-16:00

Szombat (páratlan heteken): 9:00-12:00

Kapcsolat

Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár:
H-9737 Bük, Eötvös u. 11.
Telefon:
0036-94/558-411
E-mail:
ktar.buk@t-online.hu
Adószám:
16866397-2-18

Szavazás

Milyen könyvet olvas a legszívesebben?

Gyermekkönyvtár

Bejelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

július 2016

Magányos farkas

Sebastian Rudd nem tipikus ügyvéd. Irodája egy golyóálló furgon internettel, bárszekrénnyel, íróasztallal, fiókba rejtett fegyverrel. Nincs főnöke, nincsenek munkatársai, beosztottjai, csupán sofőrje van, aki testőre, asszisztense, bizalmasa és ütőhordozója egy személyben.

John Grisham

A Palacsinta tábor

Itt a nyár, vége van az ovinak! De az ovisoknak még nem kell elbúcsúzni egymástól. Amíg anya és apa dolgoznak, ők a Palacsinta táborban mulatnak az óvó néni kertjében. Itt annyi mindent lehet csinálni, amit év közben lehetetlen! Fára mászni, térképpel nyomozni, báránykát szelídíteni, patakban tapicskolni, hajót úsztatni és sártengerben dagonyázni. No meg persze sütni-főzni: például palacsintát! A tábor végén pedig nagy-nagyközös tábortüzezéssel és énekkel búcsúznak egymástól
és az óvó nénitől. Tarts Leával, Petivel és a többiekkel a Palacsinta táborba!

Undefined

Irány a Balaton!

"Messze vagyunk még? Mikor érünk már oda?" - ki ne hallotta volna ezeket a kérdéseket az autóban, amikor a család hosszabb útra indult.
Szalma Edit egy bájos, kissé szeleburdi családot álmodott meg, majd rajzolt meg. A három gyereket, szüleiket és állataikat ezúttal a Balaton régióba kísérhetjük el Csapody Kinga meséivel. Kalandjaikat olvasva mi is bebarangolhatjuk a déli és az északi partot, egy csomó ötletet merítve, hogy miket lehet felfedezni, megmászni, megnézni és kipróbálni.

Undefined

Mentsük meg a tanyát!

Lili és Béni nagyon szomorú, szüleik a tanya minden állatát el akarják adni, mert az etetésük túl sokba kerül. A gyerekek máris előrukkolnak egy mentőötlettel: alakítsák a tanyátfizetős vendégházzá! Mindannyian nekilátnak, hogy elvégezzék a szükséges teendőket, és hamarosan meg is érkeznek az első vendégek, akik a szabadságukat a tanyán töltik

Undefined

Lány éjfélkor

New York városa alatt él az aviánok titokzatos, ősi népe, akiknek testét toll borítja, ereikben pedig varázslat folyik. Ősrégi bűvölet rejti el őket az emberek szeme elől - egyetlen lányt kivéve. Ekhó szökevény zsebtolvaj, lopott kincsek eladásából tengeti az életét, amelyeket a feketepiacon ad el a vevőinek. Az aviánokon kívül nincsenek barátai, sem családja.

Melissa Grey

Mesetábor - 2016 - a gyermekek elégedettsége

A városi könyvtárban 36 iskolás táborozó szabadidejéről gondoskodtunk. 6 középiskolás diák segítette a munkánkat.
Rengeteg programmal készültünk számukra és ezt bizonyítja, hogy kellő fáradsággal tértek mindennap haza a gyerekek.
A tábor utolsó napján megkérdeztük a gyerekeket, hogy mennyire voltak elégedettek a programokkal, a helyszínnel, a hangulattal, a táborvezetőkkel, úgy mindennel összeségében.
Kérdéseinker osztályzatokat adtak, mint az iskolában 1-5-ig. Emellett 3 nyitott kérdésre is válaszolhattak.

Mesetábor - 2016.

A városi könyvtárban 36 iskolás táborozó szabadidejéről gondoskodtunk. 6 középiskolás diák segítette a munkánkat.

Rengeteg programmal készültünk számukra és ezt bizonyítja, hogy kellő fáradsággal tértek mindennap haza a gyerekek.

A tábor utolsó napján megkérdeztük a gyerekeket, hogy mennyire voltak elégedettek a programokkal, a helyszínnel, a hangulattal, a táborvezetőkkel, úgy mindennel összességében.

Kérdéseinkre osztályzatokat adtak, mint az iskolában 1-5-ig. Emellett 3 nyitott kérdésre is válaszolhattak.

Undefined

Oldalak