Nyitva tartás

Hétfő: 8:00-16:00

Kedd: 10:00-17:30

Szerda: 13:00-17:30

Csütörtök: 10:00-17:30

Péntek: 8:00-16:00

Szombat (páratlan heteken): 9:00-12:00

Kapcsolat

Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár:
H-9737 Bük, Eötvös u. 11.
Telefon:
0036-94/558-411
E-mail:
ktar.buk@t-online.hu
Adószám:
16866397-2-18

Szavazás

Milyen könyvet olvas a legszívesebben?

Gyermekkönyvtár

Bejelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

december 2014

A holdbeli csónakos

A Holdbeli csónakos az igaz szerelem és boldogság iránti vágyódásról, az útkeresésről szól.Jégapó fejedelem lánya, Pávaszem királykisasszony, Medvefia királyfi, a lapp trónörökös és barátaik számos mesés kalandba bonyolódnak utazásaik során, miközben körbejárják a világot, időn és téren át. - Berg Judit átdolgozásában, Kerezstes Dóra rajzaival Weöres Sándor műve

magyar

Akinek a kedve dacos : mondókák apró lázadóknak

Barátkozó
Barátom, a füstifecske
átjött hozzám szombat este,
elcipelt egy fradimeccsre,
a jegyet is ő fizete, de kedves!
Ha kiváncsi vagy a vers folytatására ,s Varró Dániel további humoros mondókáira, kölcsönözd ki könyvtét!

magyar

Bogyó és Babóca sportol

Vendelhez vendég érkezik: Frici cincér, a szarvasbogár jó barátja. Ajándékot is hoz: egy focilabdát! Persze erre felbolydul az egész társaság, és nagy focimeccset rendeznek. Megvannak a csapatok, Babócáék varrnak mezeket, indul a mérkőzés! De szabályosan játszani nem is olyan könnyű - ezt is meg kell tanulni! 

Két új mese a gyerekek kedvenceivel és két fontos témával.

magyar

Garfield

Képregény, rejtvény, humor -ezt ígéri nektek a Garfield magazin

magyar

Tücsök

Óvodások, kisiskolások lapja - mese, vers, játék, kifestő, logikus

magyar

Szitakötő

Szitakötő a kíváncsi gyerekek folyóirata.
 

magyar

Miau és más vidám mesék

Ki tudja, mi a titka? Miért van az, hogy a csöppség még beszélni is alig tud, máris nyújtogatja a kezét a könyv után: A cicást! A pipikést! Évek, évtizedek telnek, az első kis olvasókból már szülők, sőt, nagyszülők lettek, de Szutyejev mesekönyveinek népszerűsége mit sem csökken. Talán a bájos, de nem túlcukrozott rajzok teszik? Talán a legkisebbek számára is könnyen követhető szöveg? A Vidám mesék kedvelői számára most újabb, teljesebb válogatást kínál a Móra Kiadó.

Undefined

Egy ropi naplója : pechszéria

Greg Heffley-t elhagyta a szerencséje. A legjobb barátja, Rowley, elfordult tőle, új barátokat találni pedig nem is olyan könnyű feladat. Greg megelégeli balszerencséjét, és úgy dönt, vesz egy nagy levegőt és a sorsra bízza döntéseit. Vajon a vakszerencse kegyes lesz hozzá, vagy Greg élete egy merő pech marad?

magyar

Crush : Bizsergés

Cami Wimberley-nek van egy terve, és ebben a tervben nem jut hely a fiúknak – főleg minden idők legvadabb partiállatának, Hunter Wildernek nem, mindegy milyen jóképű és karizmatikus. Cami gyönyörű, végzős, elképesztően tehetséges, jó tanuló, s mindent megtesz azért, hogy bekerüljön álmai főiskolájára, musical színház szakra. Minden tökéletes. Hunter Wilder nem akar barátnőt – attól most csak túl bonyolulttá válna az élete. Főleg Miss Jókislányt nem akarja, de akkor miért nem tudja levenni róla a szemét?

magyar

Oldalak